SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Covid -19
2021-11-30 18:15

Covidsmittan ökar i samhället och många av våra simmare i simskolan och i tävlingsgrupperna har ännu inte fått någon vaccination.

Därför vill vi uppmana alla simmare, föräldrar och anhöriga på att det är mycket viktigt att ni är helt friska när ni kommer till träning och simskola!

Känner ni symtom som halsont, hosta, feber, snuva eller sjukdomskänsla så vill vi att ni stannar hemma och testar er för Covid -19. Vi vill heller inte att syskon/ anhöriga till sjuka personer kommer till träningen/simskolan då de kan vara smittbärare.

 

Håll er friska och var rädda om varandra! 

 

/ Styrelsen HKsim

Utmanaren ht 2021
2021-11-21 21:50

Tack alla simmare, tränare, funktionärer och föräldrar för en väl genomförd Utmanare! Det är väldigt roligt att vara igång med tävlandet igen och dagens utmanartävling visade tydligt att det finns många simmartalanger och engagerade föräldrar i klubben. 

 

Ni som har utbildat er till funktionärer och ni som var med under tävlingen idag ser att det krävs många funktionärer kring bassängen för att det ska gå att genomföra en tävling, därför vill vi verkligen tacka för det engagemang som ni visade!

Vi pratade lite om våra olika kommittéer och om vikten av att fler föräldrar hjälper till vid våra olika evenemang. Inte bara vid tävling utan även vid våra avslutningar, läger, träningsdagar och andra tillfällen som behövs för att ge våra barn en rolig och varierad träning och ge förutsättningar för att de ska utveckla god kamratskap och laganda. 

Ni är varmt välkomna att höra av er om ni vill ingå i en kommitté, i styrelsen eller "bara" hjälpa till när det behövs. Skicka ett mail till styrelse@hksim.se eller prata med simtränarna så får vi en kontakt. Ju fler vi är som hjälps åt desto lättare och roligare blir det. 

Stort tack för idag!

/ Styrelsen för HKsim

Inbjudan UTMANAREN HT 2021
2021-11-08 08:21

Vår klubbtävling Utmanaren kommer att hållas den 21/11-2021 kl.16.15 i Allébadet i Hallsberg 


OM TÄVLINGEN:
Alla medlemmar i simskolan, våra vuxengrupper och tävlingsgrupper får delta om de kan simma minst 25 meter av något simsätt. Det är en väldigt bra tävling för de simskolebarn som vill prova på att tävla i ett eller flera simsätt. Man utmanar sig själv att simma snabbt för att få en så bra tid som möjligt!

TÄVLINGSPLATS: Allébadet, Hallsberg

TÄVLINGSTIDER: Insim        Start 

                             16.15         16.45

                             Vi får komma in i omklädningsrummen kl 16.00

ANMÄLAN: Meddelas till simmarens tränare senast onsdag den 17/11. Tala om vilka simsätt ert barn vill delta i.

FÖRÄLDRA- & FUNKTIONÄRSMÖTE : Samling i  lilla bassängen 16:30. En förälder per deltagande barn ska delta.

STRYKNINGAR: Strykningar/avanmälningar skickas till simskola@hksim.se senast lördagen den 20/11 kl 12:00

GRENORDNING & REGLER: Se medföljande bilaga nedan

PUBLIK: Klä er lätt, det kommer att bli varmt i simhallen. Skor är inte tillåtna men barfota eller badtofflor är okej

UPPLYSNINGAR: simskola@hksim.se eller hemsidan www.hksim.se

CHECKLISTA:  

  • Badkläder, badmössa, simglasögon och handduk
  • T-shirt & shorts
  • Skor för inomhusbruk
  • Vattenflaska
  • Frukt eller macka 

Bilaga UTMANAREN: Utmanaren HT 2021.docx

 

MVH

HK SIM Tränare, Tävlingskommitté, Styrelse

 

Till dig som är förälder till en simmare som ska simma i UTMANAREN HT 2021

UTMANAREN är för många av våra simmare den första tävlingen de deltar i. För att vi ska kunna genomföra UTMANAREN behöver vi hjälp av er föräldrar. Under en tävling finns det många olika arbetsuppgifter som ska skötas.

 

Då denna tävling inte är en sanktionerad tävling utan genomförs som ett roligt tillfälle för barnen att prova på tävlingsmomenten finns det inga krav på funktionärsutbildning.

Vi gör den här tävlingen för barnens skull, och för att tränarna ska kunna fokusera på ditt barn så måste allt runt omkring skötas av frivilliga föräldrar. Detta är ett jättebra tillfälle att få lära sig mer om ditt barns sport och träffa andra föräldrar i klubben. Du får en bättre inblick i vad det är vi ”tjatar” på barnen om under träningarna (vändningar, starter och de olika simsätten).

 

Vi behöver ha hjälp med bla: 

❑ 6 st vändningskontrollanter   

❑ 6 st tidtagare 

❑ 2 - 4 st tidskrivare (samla in tider efter varje heat)

❑ 1 - 2 st i sekretariatet som hjälper till och håller ordning på tidpapper som kommer in

❑ 1 st speaker (Tycker du om att prat inför publik är detta en plats för dig)

 

Lite mer inforomation finns i denna bilaga

Bilaga: Föräldrar Utmanaren HT2021.docx

 

Kontakt: 

Frågor runt funktionärposter och Anmälan som Funktionär skickas till Anders Norén, HK SIM Tävlingskommitté, på epost: tavling@hksim.se senast onsdag 17 november.

MVH

HK SIM Tävlingskommitté

Resultat Knatte Cup 2021 lördag 2 okt
2021-10-03 20:04

Nu har vi genomfört Knatte Cup 2021 på Djupadalsbadet i Kumla. Vi vill tacka alla simmare, tränare, funktionärer och tävlingsledning för en fantastiskt väl genomförd tävling! Det känns jätteroligt att vi kan få tävla igen efter så långt uppehåll!

 

Vi var lite ringrostiga och tekniken var inte riktigt med oss i början, men tack vare att tränare André från ÖSA hämtade och lånade ut utrustning så kunde vi använda den elektroniska tidtagningen igen. Tusen tack för din insats André!

 

Vi vill också tacka de besökande simklubbarna Västerås, ÖSA, Grums, Finspång, Säffle, Delfinen och Strängnäs för en fint genomförd tävling i god anda och med fina resultat!

 

Vi hade många nya funktionärer som gjorde sin första tävling, ni gjorde ett jättebra jobb och allt efter tävlingens gång blev ni mer och mer säkra i era roller. Stort tack och vi hoppas verkligen att ni fick inspiration till att ställa upp i många fler tävlingar! Utan er insats hade vi inte kunnat genomföra tävlingen.

 

Sist men inte minst ett stort tack till Djupadalsbadets personal, ni gjorde ett jättebra jobb! Ni såg till att lokalerna sköttes och så att besökare både till tävlingen och övriga badet fick ett bra och trevligt bemötande. Tack för ett gott samarbete!

 

Resultatet från tävlingen finns på Live Timing (https://livetiming.se/) men ni hittar även hela resultatfilen här, uppdelad per ålderklass.

Resultat Per Åldersgrupp.pdf  

 

Återigen tack för att ni hjälpte till att göra årets Knatte Cup till en fenomenal tävling och vi hoppas att vi ses även nästa år på Knatte Cup 2022.

 

HK SIM Styrelse

HK SIM Tävlingskommitté

Knatte Cup 2021 nu på lördag 2 okt
2021-09-30 21:08

Lördag 2 oktober är det dags för Knatte Cup 2021.

Tävlingen kommer att arrangeras utan publik på grund av att den godkändes under pandemiregler och måste därför följa dessa.

Detta innebär att vi tyvärr inte kommer kunna erbjuda mat till simmarna under årets tävling. Alla deltagare får ta med egen matlåda. Restauranger finns på Kumla torg, ca 10 min promenad från badhuset. Badhuset har också lättare förtäring (sallad & mackor).

 

Vi kommer att lägga ut resultaten löpande på livetiming.se så det går att följa simmarnas resultat där.

För alla deltagare kommer vi även sätta upp resultaten i simhallen.

 

Men vi hoppas på fina framgångar för våra simmare.

 

Vi blir insläppta i badhuset från ca kl 07:00

TÄVLINGSTIDER:    
Pass 1 kl. 9:00 – insim fr. kl  7:30 
Pass 2* kl. 14:00 – insim fr. kl. 12:30
*Starten på pass 2 kan komma att ändras beroende på det totala antalet starter.

 

Här finns deltagarlistor, preliminärt tidsprogram och det PM som har skickats ut till klubbarna med information om tävlingen

Deltagarlista per gren

PM Knatte Cup 2021

Preliminärt Tidsprogram Pass 1

Preliminärt Tidsprogram Pass 2

 

 

Restaurangchansen
2021-09-14 17:28

HK sim säljer Restaurangchansen även i år. Vi har häften och appar som kostar 260 kr/st. Om ni är intresserade av att köpa eller att sälja häften/ appar så kan ni prata med simtränarna eller skicka ett mail till styrelse@hksim.se.  Häftena kommer att finnas för avhämtning den 30/9, rabatterna börjar gälla den 1/10 och gäller ett år framåt. 

 

/ MVH Styrelsen HK sim

Nyheter från våra grupper
Teknik 9-12, 08/09 22:41 
Masters, 14/06 15:28