SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Påminnelse om passerkorten
2022-05-08 14:15

Idag är sista dagen som passerkorten till Djupadalsbadet fungerar. Vi vill därför påminna alla om att återlämna sina kort till Djupadalsbadets kassa eller till styrelsens representanter som finns i både Allébadet och Djupadalsbadet idag. Man kan också skicka korten till vår postbox eller lämna i brevinkastet på klubblokalen som finns på Köpmangatan 41 i Kumla. 

// mvh Styrelsen HKsim

Inför simskolans terminsavslutning
2022-04-30 17:15

Det börjar närma sig terminsavslutning för simskolorna, den sista gången för terminen är den 8/5. I samband med avslutningen behöver vi få in alla passerkort till Djupadalsbadet. Vi har nya kort som ska börja användas i samband med sommarsimskolan. Dessa har vår egen logga och en tryckt nummerserie, detta kommer att underlätta både för oss och badet då det blir lättare att se skillnad på korten.  Därför kommer inte de gamla korten att fungera längre och vi behöver samla in dem för att återlämna till badet.

Om ni inte har möjlighet att återlämna dem vid simskoleavslutningen så går det bra att skicka dem till Hallsberg Kumla Simklubb, Box 1091, 69225 Kumla. Eller lämna i brevinkastet på dörren på vår klubblokal på Köpmangatan 41 i Kumla.  Skriv gärna vem som har haft kortet så att vi kan föra av det från våra listor. En representant för styrelsen kommer att finnas vid Djupadalsbadets entré i samband med simskoleavslutningen för att ta emot korten.

 

Vi vill tacka för denna termin och hoppas på återseende i sommar eller till hösten!

 

// MVH Styrelsen för HKsim

Engagerade föräldrar/anhöriga sökes!
2022-04-03 19:07

Vårterminens simskolor är i full gång och nu börjar vi blicka framåt mot sommarsimskola och så småningom även mot höstterminens simskola. Inför dessa behöver vi få lite hjälp från er.

 

Vi behöver personer som kan engagera sig i vår Simskolekommitté. Simskolekommittén består i nuläget av en sammankallande från styrelsen och en simskolelärare. Vi behöver bli fler för att kunna fördela arbetet och för att få in nya tankar och idéer. Ju fler vi är desto roligare och lättare blir det för var och en.

 

Vi behöver också personer som kan stötta och hjälpa våra duktiga simskolelärare med sommarsimskolan. Det brukar vara många barn som vill vara med och därför behöver vi få hjälp både i vattnet och på bassängkanten. Förutom att hjälpa till med barnen i vattnet så kan man behöva se till så att alla barn kommer till rätt grupp och även att se till att inga "obehöriga" barn och föräldrar leker i bassängen medan simskolan pågår. Det behövs också hjälp med att t.ex. dela ut passerkort vid simskolestarten och att sälja simmärken när simskolan är slut.  

 

Känner ni att ni vill hjälpa till i våra simskole- eller tävlingsgrupper som tränare eller extra hjälp i vattnet så tar vi naturligtvis tacksamt emot den hjälpen. Om någon är intresserad av att utbilda sig till tränare för våra grupper så står klubben givetvis för den kostnaden. 

 

Vi är en ideell förening och vi jobbar för att barn och ungdomar ska få en meningsfull och rolig fritidsaktivitet. Simning är en aktivitet som bidrar till bättre hälsa och en bra social samvaro. Därför behöver vi vuxna engagera oss så att vi kan ge den möjligheten till så många barn och ungdomar som möjligt. 

 

Låter det intressant så är ni välkomna att kontakta oss via mail till styrelse@hksim.se eller simskola@hksim.se eller prata med våra simskolelärare/tränare. 

 

/ MVH Styrelsen HKsim

Inbjudan UTMANAREN VT 2022, 24 April i Kumla
2022-03-27 22:59
Vår klubbtävling Utmanaren & KM kommer att hållas söndag 24 April 2022 kl.16 i Djupadalsbadet, Kumla 


OM TÄVLINGEN: 
Alla medlemmar i simskolan, våra vuxengrupper och tävlingsgrupper får delta om de kan simma minst 25 meter av något simsätt. Utmanaren är en väldigt bra tävling för de simskolebarn som vill prova på att tävla i ett eller flera simsätt. Man utmanar sig själv att simma snabbt för att få en så bra tid som möjligt!

TÄVLINGSPLATS: Djupadalsbadet, Kumla

TÄVLINGSTIDER: Insim        Start 

                             16.15         16.45

 

ANMÄLAN: Meddelas till simmarens tränare senast onsdag den 20/4. Tala om vilka simsätt ert barn vill delta i.

FÖRÄLDRA- & FUNKTIONÄRSMÖTE : Samling i  lilla bassängen 16:30. En förälder per deltagande barn ska delta.

STRYKNINGAR: Strykningar/avanmälningar skickas till simskola@hksim.se senast lördagen den 23/4 kl 12:00

GRENORDNING & REGLER: Se medföljande bilaga nedan

PUBLIK: Klä er lätt, det kommer att bli varmt i simhallen. Skor är inte tillåtna men barfota eller badtofflor är okej

UPPLYSNINGAR: simskola@hksim.se eller hemsidan www.hksim.se

Checklista för deltagande simmare:  

  • Badkläder, badmössa, simglasögon och handduk
  • T-shirt & shorts
  • Skor för inomhusbruk
  • Vattenflaska
  • Frukt eller macka 

Bilaga UTMANAREN & KM: Utmanaren & KM VT 2022.docx

 

MVH

HK SIM Tränare, Tävlingskommitté, Styrelse

 

Till dig som är förälder till en simmare som ska simma i UTMANAREN VT 2022

UTMANAREN är för många av våra simmare den första tävlingen de deltar i. För att vi ska kunna genomföra UTMANAREN behöver vi hjälp av er föräldrar. Under en tävling finns det många olika arbetsuppgifter som ska skötas.

 

Då denna tävling inte är en sanktionerad tävling utan genomförs som ett roligt tillfälle för barnen att prova på tävlingsmomenten finns det inga krav på funktionärsutbildning.

Vi gör den här tävlingen för barnens skull, och för att tränarna ska kunna fokusera på ditt barn så måste allt runt omkring skötas av frivilliga föräldrar. Detta är ett jättebra tillfälle att få lära sig mer om ditt barns sport och träffa andra föräldrar i klubben. Du får en bättre inblick i vad det är vi ”tjatar” på barnen om under träningarna (vändningar, starter och de olika simsätten).

 

Vi behöver ha hjälp av er föräldrar med funktionärsposter: 

* "Diplom-skrivare", alla simare får diplom med sina grenar och tider

* Hjälpredor i sekretariatet som hjälper till och håller ordning på tidpapper som kommer in

 

Kontakt: 

Frågor runt funktionärposter och Anmälan som Funktionär skickas till Anders Norén, HK SIM Tävlingskommitté, på epost: tavling@hksim.se senast onsdag 20 Aprilr.

MVH

HK SIM Tävlingskommitté

Påminnelse om årsmötet!
2022-03-07 11:06

Glöm inte att anmäla er till årsmötet som är den 16/3. Vi behöver få in anmälan senast på torsdag den 10/3 på mail styrelse@hksim.se

 

// mvh styrelsen HKsim

Medlemserbjudande
2022-02-19 17:33

HKsim har tecknat ett avtal med Hallsbergs Kommuns Bildningsförvaltning, det är ett erbjudande om att medlemmar i HKsim kan köpa årskort på Allébadet i Hallsberg till ett reducerat pris.

Så här står det i överenskommelsen:

 

Medlemmar inom föreningen ges möjlighet att köpa årskort på Alléhallens gym för 
2390 kr. I priset ingår tillträde till badet. En kostnad om 60 kr tillkommer för köp
av armband med chip (förutsatt att kunden inte har ett sådant sedan tidigare) vilket
används för att få tillträde till gymmet.
Vid köp av årskort krävs att föreningens medlemmar kan legitimera sig och att 
legitimationen kan kontrolleras gentemot medelemsbevis (medlemskort, kopia på 
erlagd avgift eller liknande) för innevarande år. 
Överenskommelsen gäller under perioden 2022-03-01 - 2022-12-31.

 

Prata med Allébadets kassapersonal om ni är intresserade av att ta del av erbjudandet.

 

// MVH Styrelsen HKsim

 

 

Nyheter från våra grupper
Teknik 9-12, 08/09 22:41 
Masters, 14/06 15:28