SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till Hallsberg Kumla Simklubb
Simskola vårterminen 2021
 
Det allvarliga smittspridningsläget gör att vi får ge upp förhoppning om att få igång simskolan i Kumla denna termin.
Simskolan i Hallsberg har varit igång med specialschema sedan 21 februari men Djupadalsbadet i Kumla har inte gett oss möjlighet att komma in på söndagar så därav har vi inte kunnat dra igång verksamheten där.
Vi hade hoppats på att kunna köra åtminstone några lektioner i Kumla men eftersom vi hunnit till mitten av april och ingen vändning kan ses i smittspridningen ger vi nu upp den tanken.
Verksamheten i Hallsberg fortsätter på specialschema till 9 maj.
 
Vi hoppas läget ska förbättras under de kommande veckorna så att vi kan köra två perioder med intensivsimskola i sommar (veckorna 26/27 resp. 28/29). Mer info kommer så snart planeringen är klar.
 
/Simskolekommittén 
 
 
 
 
 
 
Inbjudan till Årsmöte 2021
2021-04-29 20:51

Ett år som detta är ingenting sig likt, inte heller årsmötet för HKsim.

Vi hade planerat att ha årsmötet utomhus men eftersom smittpridningen är fortsatt hög så har vi tagit beslutet att genomföra vårt årsmöte digitalt via Zoom. 

 

Välkomna till årsmöte för HKsim den 19/5-2021 kl. 18.00.

För att delta på mötet anmäler ni er på följande länk: 

https://forms.office.com/r/ucEpTkvkAk

 

Ni kommer då att få en inbjudan så att ni kan delta i mötet. Ytterligare instruktioner finns när ni öppnar länken. 

Dagordning för mötet samt ett styrelseförslag som ska behandlas på årsmötet finns på hemsidan under "Dokument - Årsmöte 2021". 

Vi behöver få in er anmälas senast den 16/5-2021.

 

Välkomna!

 

/ MVH Styrelsen för HKsim

Uppskjutet årsmöte
2021-03-17 20:27

Vän av ordning kanske har börjat undra över årsmötet som brukar hållas någon gång i mars. De spännande årsmötesförhandlingarna... de oväntade inspelen av valberedningen och de goda räkmackorna...

 

I år är ju ingenting som vanligt på grund av Coronapandemin, vi har därför fått beviljat att skjuta fram årsmötet för att vi ska kunna hålla mötet utomhus. Vår plan är att årsmötet ska kunna hållas under senare delen av maj då vi kan träffas utomhus på någon lämplig plats.

 

Valberedningen är i full gång med att försöka hitta nya styrelseledamöter så om ni känner att ni skulle vilja vara en del av HK sims styrelse så går det bra att kontakta valberedningen.  

 

Vi återkommer med inbjudan när datum, tid och plats för mötet är bestämt.

Under tiden så får ni som vanligt hålla ut, hålla avstånd och förstås vara rädda om varandra!

 

MVH Styrelsen för HK sim 

Smygstart på simskolan
2021-02-09 20:17
Vi har nu fått klartecken för att starta simskolan i Hallsberg söndagen den 21 februari. Ni som har gått i simskolegrupperna kommer att få en inbjudan inom kort med starttid för grupperna och vilka förhållningsregler som vi måste hålla oss till för att följa restriktionerna och undvika smittspridning. 

Simskolan i Kumla måste dessvärre hålla stängt ytterligare en tid då Kumla kommun håller badet stängt under helgerna. Så snart som vi får möjlighet att vara i Djupadalsbadet under söndagarna kan verksamheten startas även i Kumla. 

Vi återkommer med ny information om simskolan i Kumla så snart vi har fått nya besked.
Håll er friska och var rädda om varandra!
/ MVH Styrelsen HK sim

Simskolestarten uppskjuten igen
2021-01-28 10:20
I och med beslutet från regeringen förra veckan så tillåts nu ungdomar under 16 år att träna. Detta innebär att våra tävlingssimmare nu har börjat träna igen.

Dessvärre tvingas vi skjuta upp simskolestarten ytterligare en tid, på grund av badens öppettider och restriktioner i omklädningsrum och duschar. Vi kommer att starta simskolan igen så snart det är möjligt. Ny information läggs ut kontinuerligt på vår hemsida för att ni ska kunna hålla er uppdaterade. 
Styrelsen har beslutat att simskolan kommer att vara avgiftsfri under vårterminen då vi inte vet hur många undervisningstillfällen som kan genomföras på grund av smittläget. 
Vi hoppas förstås att uppehållet ska bli så kort som möjligt så att vi kan ge barnen möjlighet till simskola igen. 

Håll ut lite till och var rädda om varandra!

MVH Styrelsen för HKsim

Information kring starten av vårterminen
2021-01-17 21:23
Som vi meddelat tidigare så håller badhusen i Kumla och Hallsberg stängt till och med den 24/1, därefter kommer ny information om stängningen ska fortsätta. 
Detta innebär att vi måste skjuta fram starten av vårens simskola och träningsverksamhet. Vi hoppas att få information så snart som möjligt för att kunna ge er besked om när vårterminen kan starta. 

Tävlingsgrupperna T3-T5 håller utomhusträningar tisdag och torsdag då vädret tillåter. Ni som tränar i dessa grupper får löpande information från era tränare för att veta var och när träningen hålls. 

Håll er friska och var rädda om varandra!

/ Styrelsen HKsimNyheter från våra grupper
Masters, 08/10 15:28 
T4, 08/10 15:22