Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Välkommen till Hallsberg Kumla Simklubb
Här finns bassängscheman för höstterminen 2019. Söndagsgrupperna startar den 8:e september och onsdagsgrupperna startar 11:e september. Vi har ett föräldramöte för vår söndags- och onsdagsverksamhet den 4:e september kl 18:00 på Skogstorpsskolan i Kumla.

Bassängschema Kumla Söndagar HT19
Swim of Hope 2019
2019-11-15 21:11
Ni är alla välkomna att deltaga i Swim of Hope i Kumla 28/11 2019 mellan kl. 17-20.  Swim of Hope genomförs i samarbete med Barncancerfonden. För er som inte tidigare deltagit kommer här en kort beskrivning av hur det går till. Varje simmare skaffar sig en sponsor med valfritt belopp (alla summor är okej) och sedan får man 1 timme att simma så långt man kan på. Sponsoren kan välja att betala per simmad meter eller med ett fast belopp. Man kan såklart sponsra sig själv med önskat belopp.

Simtider är kl. 17-18, 18-19 eller 19-20 och vi startar alla samtidigt varje heltimme på 4 banor. De timmar man inte själv simmar får man gärna vara med och räkna meter för annan simmare. Vi räknar alla simmares meter oavsett om man har fast summa eller inte för att vi ska kunna se hur många meter vi simmar i klubben tillsammans.

Vill man ha ett speciell klockslag att simma på så meddelar man det i anmälan. Ett schema kommer att göras så att alla kan se när de ska simma men helst vill vi ha alla på plats hela tiden för att räkna meter och heja på varandra. Anmäl er som simmare till asebelius@yahoo.com så kommer ett schema att göras.

Faktura kommer sedan att utgå för hela summan som sponsorn betalar och klubben betalar sedan 50 % till Barncancerfonden.

Bilagor:
Information samt sponsoranmälan som tas med till hallen den 28/11 och lämnas ifylld till funktionär. (Man kan såklart skaffa sig många sponsorer och då vill vi ha en blankett per sponsor.)

Hk Sim
Erbjudande gym Alléhallen, Hallsberg
2019-10-20 22:07
Medlemmar inom föreningen ges möjlighet att köpa årskort på Alléhallens gym för 2 190 kr. Ordinarie pris för vuxen är 3000 kr. I priset ingår tillträde till badet. En kostnad om 50 kr tillkommer för köp av armband med chip (förutsatt att kunden inte har ett sådant sedan tidigare), vilket används för att få tillträde till gymmet.
Vid köp av årskort krävs att man kan legitimera sig och att legitimationen kan kontrolleras gentemot medlemsbevis (medlemskort, kopia på erlagd medlemsavgift eller liknande) för innevarande år.

Utmanaren -resultat + Klubbmästare HK Sim 2019
2019-04-07 18:48
Pokal- och medaljutdelning! Klubbmästaren Ellen med Linnea och Vilmer som kom på 2:a och 3:e plats.
Under söndagens Utmanaren tävlade de flesta av klubbens simmare - många för första gången. Tävlingen är egentligen mest en tävling för simmarna själva som simmar för att uppnå olika stipulationstider på 25-, 50- och 100m-sträckor i de fyra simsätten samt medley.
I år delades det ut 7 pokaler till simmare som klarat guldtiderna på 25- och 50m-sträckor.
Samtliga simmare som deltog i tävlingen fick dessutom en medalj.
För klubbens äldre simmare som klarat alla guldtider i Utmanaren var det Klubbmästerskap (KM) istället.
Simmarna tävlar i mixed och får tillgodoräkna sig FINA-poäng på sina fyra bästa sträckor.
Årets Klubbmästare blev Ellen Eriksson med 1789 poäng - grattis till fina simningar!

Stort tack till alla simmare, ledare och funktionärer för en väl genomförd tävling.

UTMANAREN och KM i Kumla 7 april -nu med heatlista!
2019-04-06 20:00
Imorgon är det dags för denna termins UTMANAREN och 2019 års Klubbmästerskap! Tävlingen går av stapeln förmiddagen den 7:e april i Djupadalsbadet. 
Om något inte stämmer eller kanske saknas bör ni kontakta Anders Norén snarast via mail

Välkomna till Djupadalsbadet!

Årsmöte i HK Sim 2019 - ny styrelse!
2019-03-26 16:00
Vid årsmötet 2019 valdes en del nya styrelseledmöter in i styrelsen:
Gudrun Grönqvist valdes till ordförande efter avgående Mats Jansson
Andreas Sandberg, Namik Asker, Renate Straubhaar och Reine Karlsson valdes in som ledamöter och suppleanter efter avgående Agneta Sebelius, Marcus Rye, Helena Lundgren och Madeleine Nilsson.
Barbro Karlsson, Karolin Eriksson, Katarina Olsson och Cecilia Lundgren sitter kvar.
Marie-Therese, Peter och Isabel Sundberg fortsätter som revisorer.Årsmötet kommer att hållas onsdagen 27/3 kl 18:00 i Kumla Folkets Hus, exakt lokal meddelas senare.
Årsmötets ordförande: Maria Haglund
Klubben bjuder alla föranmälda deltagare på fika med räksmörgås. Aktuella dokument såsom dagordning, verksamhetsberättelse mm läggs upp här på sidan allteftersom. Dokumenten kommer att vara tillgängliga på årsmötet.

Motioner och förslag ska vara styrelsen tillhanda 4 veckor före årsmötet, dvs 27/2.


Välkomna!
/Styrelsen HK Sim

Utdrag ur stadgarna:
16 § Förslag till ärenden att behandla av årsmötet Såväl medlem som styrelsen får avge förslag att behandlas av årsmötet. Förslag från medlem skall vara styrelsen tillhanda senast fyra veckor före årsmötet. Styrelsen skall till årsmötet avge skriftligt yttrande över förslaget. 17 § Rösträtt samt yttrande- och förslagsrätt på årsmötet Medlem som har betalat förfallna medlemsavgifter och under mötesåret fyller lägst femton år har rösträtt på möte. Rösträtten är personlig och får inte utövas genom ombud. Medlem som inte har rösträtt har yttrande- och förslagsrätt på mötet.
Nyheter från våra grupper
T5, 05/08 08-05 
Masters, 08/10 15:28 
T4, 08/10 15:22